Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Ubisoft. Twój czat został przekierowany do Ubi-Garden. Prosimy o chwilę cierpliwości, Twoje zgłoszenie jest sprawdzane. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić wsparcie jak największej liczbie graczy w tych trudnych czasach. Obraźliwy język wobec naszych agentów nie będzie tolerowany i spowoduje zakończenie czatu.
ja : no jest problem z wersja na ps 4 ponieważ została ona przeze mnie sprzedana i nie mam mozliwości sprawdzic
konsultant :Nie rozumiem? ???
ja: 11806872 to nr zgószenia
k: Chciałeś przenieść postęp z PS4 na PC ?
ja: przepraszam myulałem ze masz dostep do mojej wczesniejszej rozmwy z konsultantem konsultant:Czy masz grę na dwóch platformach?
ja: czy na serio bede musiał tu pisac wszystko co z tam tym chłopem
K: Przykro mi ale nie do końca rozumiem, co stanowi problem, czy grasz zarówno na PC jak i na PS4? Jeżeli chodzi o transfer progresu z konsoli na PC to nie jest to możliwe.
JA: Witam mam spory kłopot . Sprawa przedstawia się następująco : nie grałem w gre jakiś czas myślę ze około roku potem wyszedł NY kupiłem dodatek zainstalowałem i tu nie miła niespodzianka zacząłem odkrywać wiele braków w moim eq a dokładnie w sprzęcie kupionym za e kredyty wiele kompletów które miałem i elementów wyglądu zostało wsiorbane w czarną przestrzeń(zginęły) skiny do broni i do wyposażenia .Wcześniej zainwestowałem kilka zł na skompletowanie zwłaszcza tych za które były dodatkowe nagrody takie jak skin czy za wszystkie sety maski lub inne nagrody
K: taki problem Na PC czy na PS4?
JA: a chłop mi napisał ze nie bede musiał drugiemu tego samego pisac po zakonczeniu rozmowy oszukała mnie ale czułem ze mnie robi w balona za to dostał dwie negatywne oceny
JA: na pc
K: A wieć co ma do tego ps4? Tak zacząłeś naszą rozmowę.
nic tamten mi powiedział ze mogło mi pomieszac jakos nie wiem jak i kazał zainstalowac na ps4 ale zapomniałem ze dawno na ps 4 gierke sprzedałem i nie mam do niej dostewopu
K: A gdzie kupowałeś swoje rzeczy na PS4 czy na PC?
JA: nie nie na ps 4 gierke po premierze kupiłem w jakims sklepie nie pamietam empik czy cos a na pc kupiłem troche puźniej tez w jakikms sklepie media expert bo na ps4 nie irytowało mnie to celowanie padem a gierka bardzo sie spodobała wiec przeszedłekm na pc
K: Bardzo mi przykro ale nie jesteśmy w stanie odzyskać utraconych przedmiotów, możliwe że niechcący je usunąłeś.
JA: i nic tam w niej sie nie działo na pc mówie i na rok moze pół przestałem grac ale mój tata gra w nią tez i mówi nowy york fajny no to na nowo instal kupno ny i tu kiszka
JA: tylko jak ja to mogłem zrobic bo za cholere nie moge teraz usunąc np kompletu fala upało chodzi tylko o rzeczy za e kredyty nie z dropów czy z innych tylko odpowiedzialnych za wygląd np miałem kilka breloczków które miałem za promocje e keredytów jakiegos kotka z latarka nie mam go np wiele wiecej sie zanjdzie na e kredyty przewaliłek z 400 zł min na kluczyki do zasobników i nie mam tego
ja: prosze oddac
K: Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie przywrócić tych przedmiotów.
JA: to prosze o zwrot pieniedzy ja nikogo nie naciagam wszystko u was kupuije do tej gierki po co mam oszukiwac malo to dwie kupiłem na pc i na ps4 na ps4 tez cos tam kupowałe czuje sie oszukany mało okradziony
K: Jeżeli kupiłeś te rzeczy na PS$ to nie będą one widoczne na PC.
JA: jak moge z konta wyciagnąc potwierdzenia
JA: ja wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (irytacji niemal zenit )
JA: mówie tylko o rzeczachn na pc
K: Proszę przesłać nam dowody zakupu danych przedmiotów a postaramy się pomóc. Bez dowodu na to że posiadałeś je na swoim koncie oraz na to że ich nie rozłożyłeś na częśći nie jestem w stanie nic wskórać.
ja: w jaki sposó ja mam wysłac wam dowody kupna wybranych przedmiotów jak ja tylko e kredyty kupowałem
ja: a za e kredyty moge wysałac
JA: tylko komu ja mam to wysłać jak co chwila z innym typem gaeam co mi 1000 razy pisze4 ze rzeczy z pc na ps nie przechodza
k: Dlatego nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować przykro mi.
ja: jak ja mam tekstylia i breloczki i inne szmaty rozłaożyżć na czesci ty wogole wiesz kolego o czym my tu mówimy ????!
K: Natomiast przekażemy te informacje do deweloperów co pomoże usprawnić grę.
ja: heheheheh wje.....ało mi kase
k: Nie mamy mozliwości przywrócenia utraconych przedmiotów. W czym mogę jeszcze pomóc?
ja: za rzeczy które kupiłem a ich nie mam
k: Bardzo mi przykro.
ja: sparawa znajedze sie w ochronie praw konsumenta
ja: i tylko tyle ...................
k: Dziękuję za kontakt i zapraszam ponownie! Życzę miłego dnia!
JA: to w blizardzie chociaz dadzą cos na pocieszenie za tyle zakupów i pienierdzy wydanych
JA: ale ja nie zostałem obsłużony ............??????????
ja: dalej niec nie wiem............?????????????
ja: ja to kopjuje i bedzie to na waszej stronie ...................................
dalej konsultant wyłaczył czat
Notifications
Clear all
Topic starter
27/05/2020 1:23 pm